DisneyXD brand logoTo Konger

Lanny ville vært fullstendig hengiven og lojal mot kongen av Kinkow - om kongen bare hadde vært han selv. Tvillingene gjør at det ikke blir noe av. Lanny kommer aldri over skuffelsen. Han prøver uten stans å gjenerobre Kinkows trone, og han er listig, lur og målbevisst. Men planene hans har gått rett i vasken ... så langt.

Boz er Boomer og Bradys bortkomne trillingbror som forsvant i en storm på Kinkow for 17 år siden. Han vokste opp hos aper til han var 10 år og ble deretter adoptert av kongen og dronningen på øya Mindu.

Boomer har nok selvtillit for begge to. Han braser ofte inn i situasjoner uten å tenke og blir alltid overrasket når det ikke går som han hadde ventet. Han kan være litt lat og er neppe historiens mest pliktoppfyllende monark, men en hengiven bror er han (selv om han ikke alltid innrømmer det) og går gjerne til verdens ende for Brady.

Brady er håpløst forelsket i Masons tenåringsdatter Mikayla - som ikke bare er pen, hun er gløgg, morsom og selvsikker også. For ikke å nevne kampsportferdighetene! Pappa Mason er av og til overbeskyttende og holder henne i ørene, men er også en flott rollemodell.

Mason er tvillingenes livvakt og rådgiver. Han er sterk, klok og pålitelig, akkurat som faren de aldri møtte - men selv Mason kan av og til få nok av påfunnene deres. Å legge an på Mikayla får de i hvert fall ikke lov til!

To konger

Følg Boomer og Boz (den bortkomne trillingen) mens de blir kjent med hverandre og lærer seg å jobbe og regjere sammen gjennom helsprøe og innimellom farlige evenyr og ved å bli enige om de ti "broder-bud”!

Pair of Kings

ANNET KULT

    • Club Penguin
    • Biler
    • Disney