Violetta-bloggen
Violetta-bloggen

Visste du dette om Dove Cameron?!

Dove Cameron er så morsom og vakker! Vi elsker henne i Liv og Maddie og gleder oss til å se henne i den nye Disney Channel-filmen 'Descendants'! Hvis du vil vite litt mer om Dove, så bare fortsett å les! Vi har samlet noen artige fakta om henne.


 


Visste du at hun var bare 8 år da hun startet spenningen?


Hun var 7 år da hun begynte å stå på snowboard!


Hun startet faktisk å filme filmen Cloud 9 før hun begynte på Liv og Maddie - selv om Liv og Maddie hadde premiere før Cloud 9!


Hun eeeeeeelsker matlaging!


Og visste du at hun i virkeligheten er sammen med medskuespilleren Ryan McCartan, som spiller Diggy i Liv og Maddie?


 


Vet du noen artige fakta om Dove Cameron? :)


- Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor!Hvem fra Liv og Maddie er du mest lik?

Har du noensinne lurt på hvem fra Liv og Maddie du er mest lik? Nå har du sjansen til å finne ut av det ved å ta denne testen! Følg pilene så får du svaret. Hvem ble du? Og fikk du det resultatet du forventet?2015-07-01 @ 08:00:00 Kommentarer (5)

Visste du dette om Gravity Falls?!

Gravity Falls får oss til å le HØYT! Vi ELSKER Mabel og Dipper!


Så vi fant disse interessante faktaene om serien!


Visste du at Alex Hirsch, som er skaperen av serien, baserte Gravity Falls på hans og søsterens barndom?


Dipper er faktisk 5 minutter yngre enn Mabel.


Du kan ofte se bokstaven H rundt omkring i serien - bokstaven står for Hirsch.


Alex Hirsch bestemte seg for å gi Mabel en kjælegris i serien fordi søsteren hans alltid ønsket seg en da hun var liten!


 


- morsomt, eller hva? :) kan du noen artige fakta om Gravity Falls?


 

Gjør det selv! Rowan Blanchards fiskeflette!

Se på Rowan Blanchards vakre fiskeflette! Den er kjempelett å lage selv! Bare følg disse trinnene!


 


1: ta litt tørrsjampo på toppen og forsiden av håret for å gi det litt konsistens. Hvis du ikke har tørrsjampo, spør foreldrene dine.


2: bruk hendene dine til å lage et sideskill, og ta alt håret over på én side.


3: for å lage en fiskeflette må du separere håret inn i to deler, og så ta et en liten del av håret fra den ytre siden av en av hårdelene og plassere det over håret inn mot midten. Gjenta denne metoden på den andre delen av håret. Husk å ha et godt grep slik at håret holder seg på plass.


4: Gjenta steg 3 til du er nesten på bunnen av håret. 5: fest fletten med en hårstrikk og voilá! Du er ferdig!


 


Har du tenkt til å prøve dette? Eller har du allerede prøvd det? :)


 


- Var det vanskelig? Fortell oss i kommentarfeltet!Hvis du kunne bytte liv med en Disney-stjerne, hvilken skulle det vært og hvorfor?Aåååh så vanskelig... Jeg tror at jeg ville valgt Selena Gomez fordi hun ganske enkelt er så skjønn og et positivt menneske, det virker i hvert fall slik utifra intervjuene av henne jeg har lest. Karakteren hennes i Magikerne på Waverly Place er også kjempemorsom og sjarmerende og jeg hadde elsket å spille henne. OG hun har magiske krefter! Hvor kult er ikke det? I tillegg er hun så vakker og ekte.

Om vi byttet liv tror jeg at hverdagen min ville blitt veldig anerledes fra min egen og den ville garantert ha vært full av autografskriving, intervjuer og konserter over hele verden (noe som er ganske langt i fra min hverdag, haha). Det jeg ville likt best med å bytte liv med henne ville vært å få reise rundt over hele verden samtidig som man gjør det man elsker mest: synge og spille skuespill. Det ville jo vært fantastisk!

På den andre siden tror jeg at hverdagen min ville vært veldig hektisk og ettersom jeg er en person som er veldig hjemmekjær ville jeg fort ha savnet familien. Men det er sikkert noe man vender seg til og så setter man jo ekstra pris på tiden man har med familien når man er er vel hjemme.

Det var alt for denne gang! Vi snakkes igjen neste uke :)

Kyss og klem fra Clara

Hvilken hårstil liker du best?

Debby Ryan fra Jessie har hatt mange ulike frisyrer! Hvilken av disse frisyrene syns du passer henne best? A, B eller C?


Og hvilken kunne du tenkt til deg selv eller til en venn om du kunne? :)2015-06-26 @ 08:00:00 Kommentarer (17)
Publisert i: DC Fanzone, Disney Channel, Jessie

Visste du dette om Mercedes Lambre?

Selv om den nye sesongen av Violetta føles langt unna akkurat nå, så tenkte vi at du kunne like disse artige faktaene om stjernene fra serien!


Visste du at Mercedes Lambre som spiller Ludmila i serien er BFF med Martina Stoessel i virkeligheten? De er som søstre!


Mercedes møter ofte folk som er redde for henne fordi de tror at hun er som Ludmila, men hun er egentlig det stikk motsatte!


Hun er sååå snill og omtenksom i virkeligheten.


Hennes naturlige hårfarge er brunt hår og om hun ikke hadde vært skuespiller kunne hun tenkt seg å være teaterlærer.


 


Vet du noe mer om Mercedes? Fortell!2015-06-25 @ 08:00:00 Kommentarer (3)
Publisert i: DC Fanzone, Disney Channel, Violetta

Hvilken stil liker du best?

Bella Thorne og Zendaya har så flotte klesstiler! Både når de går på den røde løperen og når de bare chiller. Hvilken av disse to outfitsene syns du er kulest? Den glamorøse røde løper-looken eller den avslappede chillestilen?


Fortell oss hva du syns i kommentarfeltet!2015-06-24 @ 08:00:00 Kommentarer (13)
Publisert i: DC Fanzone, Disney Channel, Zendaya

Visste du dette om Phineas og Ferb?

VI EEEEEEEEELSKER Phineas og Ferb! Og vi har, selvsagt, funnet noen artige fakta om dem til deg.


Visste du at det tok skaperne av Phineas og Ferb 16 år å få serien vist på TV? (sinnsykt ikke sant?).


Roboten Norm som Doktor Doofenschmirtz lagde ble til å begynne med skapt for å fange nebbdyr men ble senere Doktor Doofenschmirtzs tjener.


Ferb snakker nesten aldri i serien, det er til og med noen episoder der han ikke snakker i det hele tatt! Phineas og Ferb Star Wars er den filmen der Ferb har flest replikker.


Phineas og Ferb er også den lengstlevende animerte serien på Disney Channel. Den første episoden ble vist i 2007, som er 8 år siden.


Visste du alt dette? :) Fortell oss hva du mener i kommentarfeltet.Min uke!

Skal du gjøre noe gøy denne uken? :)

2015-06-22 @ 08:00:00 Kommentarer (18)
Publisert i: DC Fanzone, Disney Channel

Laget disse supersøte Minni-pinsene

Jentene fra ''Minni & Jeg'' har laget et skikkelig gøyalt gjør-det-selv-prosjekt! De har f.eks. laget disse supersøte Minni-pinsene! De er kjempekule og man kan lage dem med forskjellige motiver! F.eks. med superheltlogoer eller Emoji-symboler!!! Og vi gir deg oppskriften på hvordan du gjør nettopp dette!


 


Dette trenger du: Neglelakk i forskjellige farger, et stykke filt, et stykke dobbeltklebende plastfolie, forskjellige symboler som du har printet ut eller klippet ut av magasiner (husk at de skal være så små at de kan limes på en kapsel), saks, litt lim, nål og tråd, en hvit fargeblyant, en femkroning eller en knapp på samme størrelse, sikkerhetsnåler og kapsler!


 


Trinn 1: Mal en kapsel i en farge du liker med neglelakk!


 


Trinn 2: Plaser det utprintede papiret med dine symboler på den dobbeltklebrige plastfolien, og klipp de ut med en saks!


 


Trinn 3: lim symbolet fast ovenpå kapselen med litt lim.


 


Trinn 4: Tegn med den hvite fargeblyanten på filten rundt femkroningen eller en knapp på samme størrelse! Klipp så ut filtsirkelen!


 


Trinn 5: Sy en sikkerhetsnål fast på filtsirkelen (hvis du ikke kan sy, be en voksen om hjelp!) Trinn 6: nå trenger du bare å lime filtsirkelen fast inne i kapselen og så er du ferdig! :)

2015-06-21 @ 08:00:00 Kommentarer (1)

Hvordan er det å filme DC Fanzone med Clara?

Heisann :)Jo nå skal du få høre! Først og fremst får jeg et manus jeg må øve på, men som oftest er det forskjellige ideer til emner mer enn et manus. Matt, produsenten, er veldig fleksibel og er ofte åpen for mine egne forslag til oppdrag, emner og så videre. Han er superproff men ser alltid til at det er rom for morsomheter under innspillingen.


 


Jeg drar hjemmefra allerede klokken 7 om morgenen og når jeg kommer frem til studioet så er den søte makeup artisteen min Billie klar for å klargjøre det søvnige ansiktet mitt for kameraet. Jeg drikker også en kjapp kopp kaffe eller te for å våkne. Når det kommer til å velge klær fins det alltid noen outfits som jeg kan velge for hver scene.


 


Når jeg har fått på meg klærne, fikset håret og sminket meg så er jeg klar for å filme! Vi filmer som oftest i 4 timer før vi tar en lunsjpause og etter det filmer vi i 4-5 timer til. For å kunne holde på så lenge, ligger det alltid noe snacks og søtsaker klart til meg :) Til tross for lange dager føler jeg meg aldri ordentlig trøtt siden vi alltid har det så gøy under innspillingen. Forrige gang var vi tvungne til å ta en scene 10 ganger fordi vi ganske enkelt ikke klarte å holde masken. Jeg gleder meg alltid til neste gang!


 


Det var et lite innblikk i min dag i Disneystudioet.
Klem fra Clara


 

2015-06-20 @ 08:00:00 Kommentarer (0)

Fredags Fashion!

Vi er klare for Fredags Fashion! Og OMG som vi bare elsker Ross Lynchs forskjellige frisyrer! Hvilken er din favoritt? <3

2015-06-19 @ 08:00:00 Kommentarer (20)

Visste du dette om: Peyton Clark

Få med deg dette! Visste du at Peyton Clark som spiller Garrett i ''Det var ikke meg'' er en kjempestor fan av Star Wars? - favorittfilmen hans er Star Wars!


 


Han har veldig lyst til å besøke Japan en dag og han liker ikke pannekaker (HVAA?!!) men han eeeeeelsker vafler!


 


Han bruker fritiden sin til å spille videospill og favorittmaten hans er sterkt krydret kylling! Har du noen artige fakta om Peyton? Skriv de gjerne i kommentarfeltet! :)

2015-06-18 @ 08:00:00 Kommentarer (4)

Okay! Hvis du MÅTTE velge!

Hvilket av disse alternativene ville du så valgt for å redde din hjelpe din beste venn med et problem:


 


A) Hoppe i fallskjerm ut av et fly


 


B) Bli smurt helt inn i ketsjup! Eller


 


C) Ha en geit som følger deg rundt hele kvelden på en fest?

2015-06-17 @ 08:00:00 Kommentarer (15)

Visste du dette om: Sabrina Carpenter

Visste du at Sabrina Carpenter som spiller Maya i ''Her er ditt liv, Riley'' faktisk var sangerinne før hun ble skuespiller? Hun har allerede gitt ut 2 album som heter: ''Can't blame a girl for trying'' og ''Eyes wide open''.


 


Hun er stor fan av Christina Aguilera! Hennes beste venn i virkeligheten er Rowan Blanchard som spiller Riley i ''Her er ditt liv, Riley'' og hun er sammen med Bradley Steven Perry som spiller Gabe i ''Lykke til Charlie!'' og Kaz i ''Supersykehuset''! - visste du det? :)

2015-06-16 @ 08:00:00 Kommentarer (5)

Uken min!

Har du noen planer for denne uka? :)

2015-06-15 @ 08:00:00 Kommentarer (0)

Dog With a Blog neglelakksguide

Sjekk ut dette! Vi har den SØTESTE Dog with a blog neglelakksguiden til dere! Disse neglene er sååå søte! Skal du prøve det? Eller kjenner du noen som kunne tenkt seg å prøve det? :)


 


Først! Her er hva du trenger: Neglelakkfjerner, en rød neglelakk, en hvit neglelakkpenn og en gjennomsiktig neglelakk!


 


Trinn 1: Rengjør neglene med neglelakkfjerneren.


 


Trinn 2: Mal hele neglen i en rød farge og la det tørke!


 


Trinn 3: Bruk den hvite neglelakkpennen til å lage en liten hvit sirkel i det ene hjørnet av neglen.


 


Trinn 4: Når den hvite sirkelen er tørr, bruk den sorte neglelakkpennen til å lage et lite poteavtrykk i den hvite sirkelen - bare lag en liten prikk omkranset av fire mindre prikker - det vil gi den riktige effekten!


 


Trinn 5: når alt er tørt, fullfør alt med en gjennomsiktig neglelakk for å gi det hele en flott glans! Og tada!! Søte negler! :)

2015-06-14 @ 08:00:00 Kommentarer (0)

DC Fanzone med Clara

Denne uken har jeg vært i studioet og sunget noen engelske versjoner av Violetta-sanger fra sesong 3 som blir sendt på Disney Channel. Siden sessionene våre er 4 timer lange er det ekstremt viktig at jeg passer på stemmen min og sørger for at den er varmet grundig opp, så jeg ikke risikerer å belaste den. Jeg har derfor en liten rutine! Først og fremst sover jeg med et lite håndkle rundt halsen om natten før som holder halsen og stemmebåndet mitt varmt. Før jeg skal inn å synge gjør jeg noen oppvarmingsøvelser for stemmen samtidig som jeg drikker masse te (jeg elsker te) med honning og ingefær i! Forrige gang jeg var inne og sang klarte jeg å drikke 8 kopper med te i løpet av de 4 timene :P


 


Og så er jeg så heldig å få jobbe med en fantastisk talentfull tekniker som veileder meg underveis. Selv om det er hardt arbeid, har vi det alltid kjempegøy i disse sessionene og jeg gleder meg til neste gang jeg skal inn og synge!


 


☆ Fortell oss noe du er stolt av men ikke får skrytt nok av.


- Jeg er så vanvittig stolt av å kunne få muligheten til å jobbe med Disney, men jeg prøver å ikke si det for ofte.☆ Hva gjorde du i går kveld?
- I går kveld tok jeg på meg koseklær, la meg ned på sofaen med en deilig kopp te og så en film.☆ Et bilde som symboliserer i dag


- Dette bildet av et søtt lite rådyr ved sommerhuset mitt som alltid dukker opp i hagen min like før det blir mørkt.☆ Hva er lykketallet ditt?
- Jeg har ikke tenkt så mye på det før, men hvis jeg skulle velge et tall må det være 5.☆ Hva er den siste tingen du kjøpte?
- En kake fra bakeren fordi jeg elsker kake :)☆ Hva er den lengste tiden du har gått uten søvn?
- Et helt døgn da venninen min og jeg bestemte oss for å ha et film-maraton hele natten og sove dagen etter!☆ Hvem ringte du sist?
- Moren min for å spørre henne hvor vi skulle møtes i byen.☆ Hva er din favorittmat?
- Jeg ELSKER mat og spiser som ofte mye, men jeg er veldig glad i nydelig italiensk mat som pizza og spaghetti.☆ Hvor gammel er du om 5 år?
- 22 år☆ Hva er favorittstedet ditt?
Sommerhuset mitt, hvor det er fredelig og rolig. Når jeg er der får jeg alltid slappet helt av. Jeg elsker å gå turer på stranden med hunden min!☆ Hvor tror du at du vil være om 10 år?
- Jeg klarer ikke å tenke så langt frem... Det er viktig for meg å leve i nået og nyte livet til det fulle! :)☆ Hva fikk deg til å le sist?
Hunden min da den reagerte på stemmen min på Skype og løp som en galning ned til døren for å finne meg.

2015-06-13 @ 08:00:00 Kommentarer (0)

Fredags Fashion Fun Fact!

Her er et Fredags Fashion Fun Fact! Martina Stoessel har sagt at hun faktisk foretrekker olabukser og gensere over skjørt og kjoler! Hva syns du er den beste looken for Martina? :) fortell oss i kommentarfeltet!

2015-06-12 @ 08:00:00 Kommentarer (17)

Visste du dette om: Austin North

Austin North som spiller Logan - den morsomme, søte gutten i ''Det var ikke meg'' - er faktsik veldig engasjert i trening og god helse. Han vil gjerne være en rollemodell for barn og oppfordrer fansen hans til å følge drømmene sine! Han er også en veldig flink trommeslager! (kult, ikke sant?) Yndlingssporten hans er Basketball og han ELSKER frozen yoghurt! Har du noen artige fakta om Austin? Skriv dem i kommentarfeltet! :)

2015-06-11 @ 08:00:00 Kommentarer (0)

Austin & Ally quiz!

Okay! Her har vi en morsom quiz til dere! Har du noensinne tenkt på hvem fra Austin & Ally du ligner mest på?? Bare følg pilene, så finner du ut av det ;) Hvm ble du?

2015-06-10 @ 08:00:00 Kommentarer (14)

Visste du dette om: Rowan Blanchard

Vi har noen artige fakta om Rowan Blanchard som spiller Riley i ''Her er ditt liv, Riley''!


 


Sjekk ut dette: Hennes beste venn i virkeligheten er Sabrina Carpenter som spiller Maya i serien. Hobbyen hennes er klatring. Hun har en hund som heter Winston - som hun elsker å gå tur med på stranden.


 


The Beatles er et av favorittbandene hennes og hvis hun selv kunne velge hvilken som helst skuespillerinne å tilbringe en dag med, ville hun valgt Audrey Hepburn! Ganske kult ikke sant? - Har du noen kule fakta å dele om Rowan? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor! :)

2015-06-09 @ 08:00:00 Kommentarer (1)

Min uke!

Hva er dine planer for uken? :) Noe du gleder deg masse til?!

2015-06-08 @ 08:00:00 Kommentarer (0)

Zendaya frisyr

SÅÅÅÅ KUL! Har du sett denne frisyren til Zendaya? Vi har laget en guide til deg slik at du også kan prøve den! (Husk å spørre foreldrene dine først) Hva syns du? Er dette en look for deg? Eller kanskje for noen du kjenner? ;)  


 


1: Bruk en kam med spiss ende til å skille håret i en sideskill, og rett ut håret ditt f.eks. med en hårkrem (tips: spør moren din om å få litt hvis du ikke har noe selv).


 


2: Gre alt håret over til en side og lag en lav hestehale med en hårstrikk.


 


3: Ta en gjennomsiktig hårstrikk og knytt den ca. 10 cm under den første hårstrikken. Ta en liten del av håret fra den nederste delen av hestehalen og spray det litt med hårlakk så håret sitter sammen.


 


4: Surr håret rundt den nederste strikken og opp rundt den øverste.


 


5: Bruk en hårspenne til å sikre endene, og voila! Du er ferdig!

2015-06-07 @ 08:00:00 Kommentarer (1)

Visste du dette om: Sabrina og Rowan

Nååååå! <3 Se på dette søte bildet av Sabrina Carpenter og Rowan Blanchard fra Her er ditt liv, Riley! Visste du at de også faktisk er bestevenniner i virkeligheten? :)

2015-06-06 @ 08:00:00 Kommentarer (4)

Fredags Fashion Alarm!

WOW, vi syns Peyton List ser sååå kul ut i dette sommer outfitet - hva syns du? Er det hot eller not? Og ville du selv ha gått med det?

2015-06-05 @ 08:00:00 Kommentarer (11)

Visste du dette om: Ross Lynch

Hei! Visste du dette om Ross Lynch som spiller Austin i Austin & Ally?


 


Han er faktisk den yngste av alle skuespillerne i serien. Han er nøyaktig én måned yngre enn Laura Marano! Han har danset siden han var 5 år gammel og spilt hockey siden han var 3.


 


Favorittfagene hans på skolen er kunst og håndverk og engelsk, han har veldig lyst på hund men moren gir ham ikke lov, og han eeeeeeeeeelsker Hawaii pizza! Kan du noen artige fakta om Ross? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor!

2015-06-04 @ 08:00:00 Kommentarer (5)

Zendaya looks

Okay, så her har vi 3 kule looks! Hvilken av disse ville du helst hatt på hvis du skulle på den røde løperen? A, B eller C?

2015-06-03 @ 08:00:00 Kommentarer (41)

Visste du dette om: Martina Stoessel

Sesong 2 av Violetta er slutt! :( Men det betyr ikke at du ikke kan glede deg over disse kule faktaene om hovedstjernen i serien! Martina Stoessel.


 


Visste du at Martina er den yngste av alle skuespillerne i Violetta? Hennes bestevenn i virkeligheten er Mercedes Lambre (som spiller Ludmilla på Violetta).


 


Favorittserien hennes er Gossip Girl og favorittsangerne hennes er: Miley Cyrus, Justin Bieber, Madonna, Beyonce og Rihanna! Hun er også en stor fotballfan, og heier på FC Barcelona og landslaget til Argentina!


 


Kult, ikke sant? Vet du om noen artige fakta om Martina? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor!

2015-06-02 @ 08:00:00 Kommentarer (28)

DC Bloggen

Hei alle blogglesere!


Her kommer noen svar på ting som mange av dere har lurt på de siste dagene. Sesong 2 av Violetta er slutt og vi kommer til å ha en pause nå over sommeren frem til sesong 3 er tilbake i høst. Vi har ingen konkret dato enda men lover å si i fra når vi vet den. Fra og med nå kommer denne bloggen til å være DC BLOGGEN så vi kan snakke om alle de morsomme seriene våre + selvsagt masse Violetta :) Så bli med oss i sommer, det kommer til å bli kjempegøy!

2015-06-01 @ 12:50:00 Kommentarer (7)

Min uke!

Hva er dine planer for uken? :) Noe du gleder deg masse til?!

2015-06-01 @ 08:00:00 Kommentarer (5)

Visste du dette om: Austin & Ally

Hei! Litt artig fakta! Gjengen i Austin og Ally har faktisk daglige jamsessions på settet der de alle synger, og bare rocker løs! - Kult, eller hva? ;)

2015-05-31 @ 08:00:00 Kommentarer (3)

Hadet bra The Scoop

Siste episode for denne sesongen :'( Skriv en hilsen til jentene om du kommer til å savne dem.

2015-05-30 @ 08:30:00 Kommentarer (30)

OMG Leon og Vilu kysser hverandre på scenen!

Endelig! Leonetta forever! Det føles så utrolig bra!Hva syntes dere om sesongavslutningen av sesong 2? Vi vil så gjerne høre! Skriv i kommentarfeltet hva du syntes var best :)

2015-05-29 @ 17:39:00 Kommentarer (44)

Så sinnsykt flinke de er!

Hele gjengen rocker løs på scenen. Akkurat HVOR bra syns du sangen er?

2015-05-29 @ 17:35:00 Kommentarer (8)

Fran & Marco

Så klart Marco ville treffe henne i parken! Flott at alt er normalt igjen. Marco og Fran sammen :) Jammen passer de godt sammen?

2015-05-29 @ 17:32:00 Kommentarer (3)

German på pianoet!

Håper dette gjør susen for å få henne glad igjen.

2015-05-29 @ 17:25:00 Kommentarer (2)

Vakre Vilu!

Når skal hun bli vanlige sprudlende Violetta igjen?

2015-05-29 @ 17:07:00 Kommentarer (1)

Leon og Andrés byr på seg selv!

Det er ikke det enkleste i verden å komme på sangtekster på kommando. Derfor letter Leon og Andrés litt på stemningen, haha! De er så morsomme!

2015-05-29 @ 16:59:00 Kommentarer (3)

Jade har rømt

Ramallo forteller om sin kjærlighet for Olga. Samtidig kommer German og forteller at Jade har rømt! Hjelpes, hvordan skal dette gå?

2015-05-29 @ 16:57:00 Kommentarer (0)

Finalen av sesong 2 starter nå!

Jaa! Violetta skal ikke forlate studioet :) Da kan vi puste lettet ut (enn så lenge). Så flott å se Ludmila glad over at Vilu blir. Eller hva mener du?

2015-05-29 @ 16:54:00 Kommentarer (5)

OMG HVA?!

Men hva er det som skjer?! Kjempeflott av Ludmi å endelig vise at hun er omtenksom. Men Violetta får jo ikke slutte med det hun holder på med! Hvordan kommer dette til å gå?Glem ikke at det kommer en episode til nå hvert øyeblikk :) Vi vil jo ikke gå glipp av sesongavslutningen!

2015-05-29 @ 16:45:00 Kommentarer (0)

Fremdeles ingen inspirasjon

De føler seg nok litt stresset over å ikke ha fått skrevet noe enda. Håper alt ordner seg!

2015-05-29 @ 16:42:00 Kommentarer (0)

Diego & Ludmi

Det ser ut som de onde planene har blitt satt til side. Ihvertfall for Diegos del. Men hva tror du om Ludmis?

2015-05-29 @ 16:37:00 Kommentarer (1)

Vilu brøler

Fran og Camilla vil vite hvordan det går med Vilu men ser ikke ut som hun vil fortelle det. Hva kan det være tror du?

2015-05-29 @ 16:36:00 Kommentarer (2)

Vilu synger for Leon

Sååå bra sang! Hva syns du om fremførelsen av låten?

2015-05-29 @ 16:15:00 Kommentarer (6)

Jade og Matty tok pengene!

På brøkdelen av et sekund hadde de overført alle pengene. Men flaks at Ramallo var i nærheten og hørte hvem de var. Nå må de vel være fanget?

2015-05-29 @ 16:07:00 Kommentarer (1)

Nå benker vi oss for dobbelepisode!

Leon har et kjempefint smil og et stort hjerte. Eller hva syns du?

2015-05-29 @ 16:04:00 Kommentarer (5)

Smugtitt på morgendagen!

Et brev falt ut av Andrés skap. Hvem kan det være fra tro?
Dere vet vel forresten at det er de to siste episodene av sesong 2 som sendes i morgen? Det kan dere bare ikke gå glipp av! Første episode starter som vanlig klokken 16 og når den er ferdig så kommer sesongavslutningen av sesong 2 :)

2015-05-28 @ 07:00:00 Kommentarer (11)
SE FLERE INNLEGG
SE FLERE INNLEGG
Du liker kanskje også…
Se episoder online på Disney Play!
Finn massevis av morsomme online-spill!
REKLAME
© DISNEY. ALLE RETTIGHETER FORBEHOLDES.